icoon

The cold is a warm friend who I hold dear" - Wim Hof

Ronald & Lilian

Ronald

Ik ben de eigenaar en het boegbeeld van Ice Cube Events, doordeweeks ben ik zelfstandig Personal Trainer en altijd op zoek naar middelen om de kwaliteit van leven voor mezelf, mijn gezin en mijn klanten te optimaliseren. Ik vond Wim en zijn verhaal fascinerend en nadat ik in 2015 begon met de 10 weken online cursus en dagelijks deze methode begon toe te passen ontdekte ik de echte kracht van deze methode.

In januari 2017 ronde ik de instructeursopleiding af en mag ik mij gecertificeerd Instructeur in de Wim Hof Methode noemen.

Lilian

Ik ben het aanspreekpunt van ice Cube Events, binnen dit bedrijf ben ik de marketeer, organisator, administrateur, social media expert, inkoper, verkoper, fotograaf en daarnaast verzorg ik ook de locaties en de catering. Ik beoefen de Wim Hof Methode met veel plezier en succes.

Sinds mei 2017 zijn we begonnen met het overdragen en aanleren van de praktische vaardigheden van de Wim Hof Methode aan anderen. Zien wij jou binnenkort op 1 van onze workshops?